Esküvői dekorációink a 2017-es trendek fényében

 

Ha netán te is az idén készülsz a Nagy Napra, akkor már biztosan felkészültél a 2017-es esküvői trendekből. Mi is utána néztünk sok mindennek, és azt is kitaláltuk, hogy a lézervágott dekorációs kellékekkel, még hogyan tudod feldobni AZT A NAPOT.

Mi innen is sok ötletet merítettünk: Cosmopolitan.hu.

Tudjuk, – mert már kipróbáltuk 🙂 – hogy nem egyszerű feladat az esküvő minden szálát egy kézben tartani. Jó esetben van egy esküvő szervező, akit felkértetek arra, hogy a menyegzőtök a legcsodásabb emlék legyen maaaajd 30 év múlva is. Persze gyakran előfordul az is, hogy ti magatok, vagy barátnőkkel karöltve, vagy a családtagokkal közösen készülődtök, tervezgettek meg minden dekorációt. A legbátrabbak pedig maguk vágnak bele elkészíteni a szebbnél szebb dekorokat.

Ez utóbbi hoz összegyűjtöttünk 5 szuper tippet nektek.

  1. TIPP – Rózsaszín mánia

A rózsaszínnek rengeteg árnyalatát lehet használni. Válaszd azt, amelyik nektek a legjobban tetszik! A trendkövetők viszont a piszkos rózsaszínt (dusty pink) fogják választani. Ez kicsit púderesebb az élénkebb társainál. Nem csak festéssel tudod rózsaszínné varázsolni a motívumainkat, hanem akár szalvéta technikával is egyedivé alakíthatod az egyes díszítő elemeket. Esküvői dekorációkat, asztali díszeket a Webshopban találsz.

Kép: https://hu.pinterest.com/pin/350295677248697135/

  1. TIPP – Nem csak virág lehet az asztalokon

Azon kívül, hogy nagyon különleges és mutatós amikor nem csak a méregdrága élő virágokkal borítod be az asztalokat, hanem lézervágott virágokkal, motívumokkal is kombinálod azokat, még egy nagy előnyét fogod ennek a tippnek élvezni. Sokkal olcsóbban tudod az asztali dekorációt megvalósítani!

Nézz szét a leszúrható termékek között is, mert az asztalra ezeket is lehelyezheted egy asztali installációban vagy egy vázában elrendezve némi zölddel. A leszúrható formákat kedvedre színezheted.

Kép: https://hu.pinterest.com/pin/334321972323673279/

  1. TIPP – Különleges tortára különleges dekoráció

Torta biztos, hogy lesz az esküvődön. Az idei évben simán lehet merészet álmodni torta fronton is. Kicsit túl lehet lépni a klasszikus díszítésen és valami maradandó emlékkel megspékelhetitek a tortátokat. Ez lesz a csúcsa a tortának és a napnak is. Válaszd a Mr and Mrs feliratokat, amiből több verziót is találsz a Webshopban. Hagyhatod natúrban is, de ha van egy vezérszín az esküvőtökön, akkor fesd le erre a színre!

Kép: https://hu.pinterest.com/pin/825636544156541890/

  1. TIPP – Helló Greenery

Kombináld a lézervágott dekorációkat az év színével, vagyis a friss, ropogós greeneryvel! Az egyes formákat festheted is, mert a rétegelt lemez jól bírja a több réteg festéket is. Ha a zöld mellett döntesz, válaszd a greenery pasztellesebb árnyalatát és választhatod hozzá ezeket kiegészítőnek ezeket a színeket is:


Leave a Reply